תזונה לאחר ניתוח אונקולוגי - חודש ימים אחרי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/04/2020 | 09:20 | מאת: יפעת

אמא אחרי ניתוח כריתת כל המערכת הגניטאלית+כריתת מעי והשקה שלו מקצה לקצה ועוד אינפלמנטים בבטן, עם סרטן השחלה , דרגה 3c. עד עכשיו נימנעה לגמרי מפירות וירקות, והיא מאוד מיתגעגעת לאכול ירקות- האם מותר לה( לצעיר אין מי שילווה את אמא בעניין בגלל הקורונה, ולבית החולים האחות אמרה שחודש להימנע מירקות וכך עשתה), בסך הכל מרגישה טוב אנא עזרתך בקשה?

שלום יפעת, עליכם ללפנות למרפאה האונקולוגית- תוכלו לקבל שם ייעוץ דיאטנית עד הבית- במידה ואתם שייכים לשיבא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר