צריכת אומגה 3 כתוסף...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

14/03/2020 | 18:46 | מאת: מיכל

שלום בת 60 התחלתי לצרון כמוסות אומגה 3 משמן דגים 3 כמוסות כל אחת 300 מג ביחד 900 בבת אחת. האם מומלץ לקחת לוקחת 1 גלוקומין ביום בערב וכן סובלת מבעיות עיכול וצרבת.יכול להועיל או להפסיק?

שלום מיכל, לאיזו מטרה את לוקחת את התוסף? בברכה,דנה

15/03/2020 | 14:12 | מאת: מיכל

ללא מטרה מוגדרת. קראתי משפר זיכרון ,מטפל בדלקתיות. יש לי דלקת אטופית בקיבה וכן צרבות האם יחמיר?והאם מונע תינגודת אינסולין

שלום מיכל, אין לכך הצדקה לקחת אומגה 3, אין לזה כל ביסוס מדעי. עדיף לאכול דגים. ולא- אין הוכחה שתוסף אומגה 3 מונע תנגדות לאינסולין. ירידה במשקל ופעילות גופנית כן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר