שפשופים מכאיבים בבוהן שמאל ובגב יד ימין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/03/2020 | 11:51 | מאת: ש

שלום, לאחרונה מופיעה התנפחות מועטה באצבעות כף הרגל בחלקים מסויימים ביום ובחלק אחר של היום זה נעלם. בנוסף להתנפחות, מופיע שפשוף בחלק העליון של הבוהן + אדמומיות ויובש. ייחסתי את הדבר לשפשוף מהנעל (למרות שמופיע רק ברגל אחת), אולם עתה מופיעים גם שיפשופים מכאיבים בגב כפות הידיים. האם יתכן שהדבר מצביע על מחסור באיזשהו חומר תזונתי?

שלום, איני יכולה להבין מהתאור כי קיים חסר תזונתי. חסר תזונתי נדבק לא לפי מראה בלבד, אלא תוך התייחסות לצריכה תזונתית וגורמי סיכון נוספים. פנה אל הרופא לקבלת טיפול. בברכה,דנה

07/03/2020 | 22:11 | מאת: ש

תודה לתשובתך המהירה. כתבת לפנות לרופא. לאיזו התמחות רפואה לפנות לשם כך?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר