בטן נפוחה כבר חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

19/01/2020 | 12:54 | מאת: שון

בן 23 לפני כמה חצי שנה זה התחיל , היה לי חיידק בקיבה שטופל וחוסל ואחרי החיידק שחוסל נשארו התסמינים שלו,פניתי לרופא גסטרו שעשה לי גסטרוסקופיה ויצא שיש לי דלקת בוושט קיבלתי טיפול אומפרדקס למשך 3 חודשים ( אני כבר חודשיים שותה), בגלל שהבטן נשארה עדיין נפוחה המשכתי לעשות בדיקות כי לא נראלי שזה קשור לוושט, עשיתי אולטסאונד בטן וסיטי בטן ואגן שהתוצאות יצאו טובות , אבל כרגע אני עם בטן נפוחה כבר מעל לחצי שנה וצואה רכה ( 2-3 ביום) מה יכולה להיות הסיבה לנפיחות ? משהו שאני אוכל ? רגישות למשהו? מה עליי לעשות?

שלום שון, איני יכולה לתת הסבר במסגרת פורום זה. יכולות להיות סיבות רבות. נפיחות בטנית יכולה להיות על רקע תזונה או מחלות מעי או נטיה של הגוף. ממליצה לפנות לדיאטנית במסגרת הקופה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר