שאלות קטנות בקשר לטופו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

10/01/2020 | 19:29 | מאת: מאיה

שלום רב, 4 שאלות קטנות בקשר לטופו - 1)האם ניתן לאכול טופו במצבו הגולמי (לא מבושל או אפוי)? 2)בהוראות האחסון של הטופו אומרים לאחסן אותו במקרר עם מים שיכסו אותו. מדוע מבקשים כך? 3)האם טופו נחשב חלבון מלא? האם הוא דומה לחזה עוף בחומצות האמינו שלו? 4)האם אכילה מרובה של טופו בגברים עלולה להעלות את רמות האסטרוגן ולהוריד את הטסטוסטרון? תודה רבה ושבת שלום.

שלום מאיה, 1. כן אפשר. 2. הוא נוטה להתייבש ולהתקלקל יותר ללא מים. 3. יש על כך ויכוח, אבל בעיקרון אנו מחשיבים אותו כמלא. 4. לא ידוע. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר