תוסף dim היכן להשיג?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

12/12/2019 | 12:11 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני מבין שיש תוסף בשם dim שמכיל תרכובת מרוכזת של ברוקולי, כרובית ועו ממשפחת המצליבים. לא מצאתי בארץ היכן אפשר לקנות. קצת חושש להזמין באינטרנט ממקומות לא רשמיים חומרים לבליעה. אשמח לדעת היכן אפשר להשיג.

שלום, אין בידי את המידע. אני ממליצה על אכילת מזון פחות על תוספים שאין להם הוכחה מדעית. בברכה,דנה

12/12/2019 | 22:39 | מאת: NOT_FOUND

יש מחקרים שראתי שזה עוזר לטיפול ביבלות ויראליות. אני אוכל בריא מגוון ירקות כל יום אבל אני מניח שזה לא ברמות שמגיעים אליהם בכדור.

שלום, אתה מוזמן לשלוח לי את המאמרים ואבחן אותם בעין מקצועית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר