אנשור פלוס לסובלים מחוסר נתרן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

03/10/2019 | 20:27 | מאת: יעקב

שלום קניתי לאבא שלי אנשור פלוס וראיתי שכתוב על העטיפה שהמטופל צריך ניתור של נתרן. אבא שלי בן 75 וסובל מרמה נמוכה של נתרן. כ125 שאלתי האם האנשור מוריד נתרן?

שלום יעקב, האנשור פלוס מאוד אוסמוטי, ולכן יכול לגרום ליותר איבודים שלהם בשתן או בצואה. יש לברר את סיבת הנתרן הנמוכה וראשית לטפל בה ובמקביל לקבל המלצה למזון רפואי ותזונה מותאמת מדיאטנית בייעוץ אישי. האנשור פלוס כמוצר יחיד קרוב לוודאי לא ישנה את רמות הנתרן, אבל בכל מקרה אביך צריך מעקב דיאטנית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר