אכילת עגבניות מרובה בגיל 16

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

17/09/2019 | 22:44 | מאת: ויקי

בתי בת ה 16 אוכלת כל יום כ10 עגבניות (לא שרי). האם זה יכול לעשות נזק ? זה בריא? יש צורך להגביל?

שלום ויקי, אין שום בעיה באכילת 10 עגבניות שרי ביום. זה מזין, עשיר בויטמינים ומינרלים. בברכה,דנה

18/09/2019 | 12:06 | מאת: ויקי

ציינתי שהיא אוכלת 10 עגבניות רגילות (גדולות) ולא עגבניות שרי האם זה בריא? צריך להגביל?

שלום ויקי, מתנצלת. השאלה היא מה היא אוכלת מעבר לכך. האם היא אוכלת מספיק ממזון ואחר וזה בנוסף. בעיקרון אין מגבלה על עגבניות, אבל תמיד אכילה של מוצר אחד באופן מוגבר ולא סביר מחשיד לאכילה לא תקינה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר