חיידק B-420 האם יש אמת ביעילותו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

05/09/2019 | 22:44 | מאת: איריס

שלום רב! אני בת 37 אני לוקחת כבר חודש וחצי את התוסף תזונה חיידק B-420 ״עוזר בתהליכי בקרת השומן״ ואני לא מרגישה שום הבדל. ממש כלום. האם החיידק הזה באמת עוזר לשריפה של שומן ולייעול חילוף החומרים? האם יש אמת בדבר או שזה הונאה? תודה

שלום איריס, יש מס' מחקרים בנושא. לא מדובר בהונאה , אך יכולת ההשפעה שלו מוגבלות מאוד אם לא שמורים על תזונה ופעילות גופנית. כמו כל טיפול תרופתי, יש כאלו שמגיבים יותר ויש כאלו שלא יגיבו כלל. בכל מקרה זה תמיד בשילוב טיפול תזונתי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר