אבקות גיינר להעלאה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

28/08/2019 | 23:20 | מאת: ציפ

בני בן ה 18 שוקל 54 קג ומעוניין להעלות במשקל. הוא מתאמן ועושה כושר ומחפש דרכים לעלות במשקל. הוא אוכל בצורה מאוזנת ונכונה והתפריט שלו בריא אך לא מעלה במשקל. הוא מעוניין להשתמש ב גיינר להעלאה במשקל. רציתי לדעת האם בשימוש במוצרים כאלה יש סיכון? למה כדאי לשים לב?

שלום, אין סיכון בשימוש בגיינרים ככל הידוע לי, אבל איני רואה סיבה גם לקחת אותם. ניתן לקבל תוצאות דומות עם מזון, כל עוד מקבלים את הייעוץ הנכון מדיאטנית, עדיף כזו המתמקצעת בתחום הספורט. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר