שי מוש בתערובת מסוימת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

20/08/2019 | 19:07 | מאת: אתי

שלום רציתי לשאול האם יש מניעה כלשהי לאכול עד 7 כפיות מתערובת של אבקת סודה ללא אלומיניום עם מייפל אורגני מידי יום לאנשים אשר סובלים מאי ספיקת כליות? באופן כללי, האם יש איזשהו סיכון בריאותי בכך? תודה רבה מראש

25/08/2019 | 20:41 | מאת: אתי

אסביר מה המטרה של השימוש בתערובת. ראשית אציין שהתכוונתי לסודה ללא אלומיניום( אם זה משנה משהו מבחינת כמות הנתרן). אבא שלי חלה בסרטן שלפוחית השתן ובשל כך עבר כריתה של השלפוחית. כעת יש חשד שהמחלה חזרה לו. קראתי על כך ששתיית סודה לשתייה ללא אלומיניום בתוספת סירופ מייפל b יכול עם הזמן להשמיד את הגידולים. גם אם אינך מאמינה בכך, אשמח רק לדעת האם זה יכול באיזושהי דרך להיות מסוכן או להזיק לכלייה כאדם שסובל מאי ספיקת כליות. תודה רבה!

שלום אתי, רפואה ותזונה זה לא עניין של אמונה, אלא מחקר. את מדברת על לקחת מוצר שאין לו שום הוכחה שהוא עוזר בכמויות הנ:ל, מכיל כמויות אדירות של נתרן ובנוסף אי ספיקת כליות. אני היייתי אומרת לך- לא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר