מים- מים מועדפים לשתייה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

18/08/2019 | 09:58 | מאת: אלונה

ברשותך- שאלה נוספת המים בצנרת המאד ישנה אצלנו כמו שנראה, אינם ראויים לשתייה עד עכשיו קניתי בקבוקי מים מה עדיף? מבחינת איכות המים-קניית בקבוקים או תמי 4 וכאלה? תודה

שלום אלונה, אני אישית מעדיפה מי ברז. אם את חוששת- תרתיחי. אם זה ענין של טעם אז כל מים מינרלים יהיו בסדר. מים בפילטרים- אני פחות ממליצה. בברכה,דנה

18/08/2019 | 13:54 | מאת: צופה מהצד

שלום קראתי שאת לא ממליצה מים מפילטרים. מהי הסיבה לכך? המים מהפילטר (כמו תמי 4 לדוגמה) מאוד טעימים. מה הסיבה שאת לא ממליצה מים כאלו?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר