תחליפים לחלב (ערבוב עם אבקת חלבון)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/08/2019 | 20:30 | מאת: דניאל

שלום רב, לאחרונה התחלתי לקחת מדי יומיים אבקת חלבון, עכשיו אני מאוד אוהב את זה עם חלב (חלב פרה), אך גיליתי שבחלב מצויים המון סוכרים ואני הייתי שותה כ200-300 מילילטר עד שגיליתי זאת. אשמח להצעות לתחליפים במקום חלב. תודה,

שלום דניאל, הסוכר בחלב הוא סוכר טבעי של החלב, זה לא שווה ערך באותה מידה לסוכר הלבן. כל תחליף אחר לחלב מכיל כמות סוכר זהה ולרוב מתוסף. ישנם שמערבבים עם מים בלבד, אך פחות טעים. למעשה אין סיבה לקחת תוסף חלבון, ניתן לקבל בקלות ממזון. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר