"גמילה ממוצרי חלב..."

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/08/2019 | 14:50 | מאת: יעלי

כחלק ממסע לשיפור בריאותי החלטתי להפסיק מוצרי חלב. הייתי שותה הרבה שנים חלב פרה 1 אחוז יחד עם הקפה. והפסקתי ביום אחד הכל. לא בצעתי שום שינוי אחר. ויחד עם ההפסקה, הופיעו שלשולים וכאבי בטן וזה נמשך כך כמה ימים. מאז שהפסקתי. זה יכול להיות? יש קשר לגמילה מהחלב? יעלי כ (בת 41 ללא במחלות רקע)

שלום יעל, התופעה נראית לי מקרית לחלוטין ונשמע כמו משהו ויראלי. אין תסמיני גמילה מחלב, השאלה האם החלפת במשהו אחר או שינית משהו נוסף בתזונה. בברכה,דנה

09/08/2019 | 19:44 | מאת: יעלי

כן, בחלב שקדים

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר