טיפים לתזונה לדלקת אטופית בקיבה וריפלוקס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

02/08/2019 | 13:35 | מאת: נורית

שלום ותודה אובחנתי עם הנ"ל והסבל קשה האינטרנט מלא בסתירות .תור לדיאטנית גסטרו יש לי עוד חודש. אשמח לטיפים בקשר לתזונה מתאימה לגבי פירות,ירקות,תבליניפ מה מותר ומה אסור

שלום נורית, טיפול תזונתי אינו עוסק במתן טיפים לתזונה מותאמת אישית. הבעיות שאת מתארת יכולות להגיב לשינוי תזונתי ייעודי עבורך, ולא המלצות כלליות. לכן ה"גוגל" נותן לך תשובות סותרות. אני מבינה את הקושי בהמתנה לדיאטנית, אבל כפי שאנחנו ממתינים לרופא מומחה, כך הייתי ממליצה להמתין לה. לצערי במסגרת פורום זה איני יכולה לתת ייעוץ אישי. אני יכולה להניח גם שכבר התחלת בטיפול תרופתי או הומלץ לך על כזה להקלה על הסימפטומים, ממליצה לא לחכות בטיפול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר