אבקה לבנה עלאגוזי ברזיל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

22/07/2019 | 17:16 | מאת: מאיר

באגוזי ברזיל ניתן להבחין באבקה לבנה על האגוז מה משמעות האבקה? האם האגוז מקולקל? איזה סוגי אגוזים חייבים לקלות?

שלום מאיר, בעולם הפיצוחים עושים שימוש רב בקמח בהכנה של האגוזים ואריזתם. אגוז ברזיל בגלל תכולת השומן הגבוהה נוטה להתעפש יותר מהר- מרגישים את זה בטעם באופן מיידי, לכן מומלץ לשמור בקירור או הקפאה. לא חייבים לקלות אגוזים- להיף- אנחנו ממליצים לצרוך בצורתם הטבעית. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר