דיאטה רצינית לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

25/06/2019 | 21:10 | מאת: מ

שלום אני בת 47+ עושה דיאטה יש לציין שהגוף שלי רגיל לדיאטות. התפריט של כל היום הוא 3 כוסות נס קפה עם מעט חלב ו2 סוכרזית. וכוס קפוצינו . ומשקה דנונה דיאט. ומלפפונים וגמבות ועגבניות. וביצה קשה. ושקית רביולי גבינה . ותפוח עץ וקופסא קטנה של קוטג 5 אחוז שומן. ודניאלה ומעדן דיאט. ושתיית דיאט ומים. אשמח לקבל התייחסות לדיאטה זו.

שלום, התפריט שלך מאוד מצומצם, דל וחסר. אם את רוצה לרדת במשקל אך בצורה מאוזנת ובריאה שלא תזיק לגופך, ממליצה לעשות אותה עם איש מקצוע- דיאטנית. בברכה,דה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר