לגבי מוצר לאפיה שישב שנה בארון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

09/06/2019 | 11:20 | מאת: א

שלום, לפני שנה רכשתי בחנות למוצרי אפיה שוקולד לבן בתפזורת, כזה שממיסים ומכניסים במאפים. אין עליו תאריך. השוקולד היה שנה בארון ושכחתי ממנו. כעת בדקתי והוא נראה ללא שינוי. האם מותר להשתמש בו או שעבר יותר מידי זמן ויש לזרוק? פשוט מדובר בכמות גדולה. תודה

שלום, שוקולד לבן מכיל הרבה שומן. קרוב לוודאי שהמוצר התעפש כבר. לא הייתי צורכת אותו. כמובן שאין בכך כל סכנה, אבל טרי הוא כבר לא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר