תזונה דיאטטית בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/01/2019 | 17:52 | מאת: לילי

1. כמה טונה וסרדינים בקופסאות שימורים אפשר לאכול בשבוע? 2. אני אוכלת פעמיים בשבוע בשר. באיזה כמות עלי לאכול? בת 56

שלום לילי, אני אישית לא ממליצה לצרוך מזון מקופסאות שימורים, אלא להעדיף אכילת דגים טריים. אני לא בטוחה שאני יודעת למה את מתכוונת בבשר- אבל אם מדובר בבקר- אפשר להוריד לפעם בשבוע. עדיף לצרוך יותר דגים. בברכה,דנה

23/01/2019 | 15:20 | מאת: לילי

אני צורכת המון כוסות של חלב דל שומן 1% פתאום התחילו לי שלשולים. האם את ממליצה לעבור לתה עם נענע , אולי בגילי עדיף?

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר