המלצות לתזונה =כלכלה רכה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

24/11/2018 | 23:52 | מאת: ליטל

שלום רב, עקב כאב בלסת צד שמאל נבדקתי ע"י רופא פה ולסת וההמלצה שלו היא כלכלה רכה לשבוע לבינתיים אני אוכלת מרקים ופיר"א,טחינה ,חומוס.אודה להמלצות נוספות לכלכלה רכה שמכיל תזונה בריאה תודה ליטל

שלום ליטל, את יכולה לאכול הכל- פשוט רך או טחון. למעשה- כל מה שאת יכולה למעוך בקלות עם מזלג נחשב רךץ גבינות ומוצרי חלב, ממרח בוטנים, שקדים, מרקים טחונים עם או בלי בשר, דגים רכים, פירות רכים או רסק םרי, ירקות מבושלים רכים או טחונים, ממרחי קטניות, אורז מבושל היטב ורך, פסטות מבושלות היטב שלא מצריכות לעיסה קשה, דייסות למיניהן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר