שאלה חשובה ביותר.

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

08/08/2018 | 20:30 | מאת: שי.

היי, רציתי לשאול האם יש נכון בנאמר בכתבה זו, על הנושא השני (בדקה: 43 שניות), (בקישור יוטיוב, -מצורף בתוספת לשאלה) בקשר לצבעים אדומים במאכלים, שעשויים מחרקים?!, ממש מ-ג-ע-י-ל !! או שכל המוצרים לפחות בארץ מנועים מדבר זה, וזה קרוב למדי נמצא יותר במוצרים של המזרח הרחוק. תודה מראש על עזרתכם.

08/08/2018 | 20:30 | מאת: שי.

https://www.youtube.com/watch?v=t1v3RVHKMco

08/08/2018 | 20:34 | מאת: שי.

והכי חשוב האם נמצאים במוצרים כגון קטשופ, או ברסק עגבנית?? תודה מראש!!

שלום שי, בארץ על מוצרים כשרים אין אפשרות לעשות שימוש בצבע מאכל מחרקים, ולכן לא תראה זאת. על מוצרים לא כשרים- אין לי אחריות וייתכן וכן. בברכה,דנה

13/08/2018 | 21:46 | מאת: שי.

תודה רבה !

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר