שאלה לגבי בדיקת תזונה אישית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

23/07/2018 | 12:14 | מאת: דורית

היי, אני מחפשת בדיקה שתאפשר לי לדעת אילו מזונות טובים לי ואילו פחות. המטרה שלי היא -לא- לרדת במשקל, אלא להרגיש טוב וקליל יותר, למנוע נפיחות בבטן וגזים. קראתי על בדיקת חיידקי המעיים לשמירה על רמת בסוכר מאוזנות (המחקר של מכון ויצמן), ועל בדיקות דם כמו LRA. השאלה שלי מתייחסת לבדיקות השונות, איזו מומלצת במקרה כזה? תודה מראש, אשמח לתשובה מפורטת.

שלום דורית, אין בדקות ספציפיות לבעיה שציינת. יש לבחון מזונות לגופם ולראות תגובה. אף אחת מהבדיקות שציינת לא תעזור במקרה זה בשלב זה. ממליצה לפנות לדיאטנית ויחד איתה לבנות יחד את התזונה המתאימה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר