ויטמנים ומינרלים במזון האם נשמרים?
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר
אני נוהגת להכין כמות של ירקות קפואים מוקפצים בערך ל3 -4 ימים ומאחסנת במקרר רגיל. האם הערכיים התזונתיים נשמרים בפרק זמן זה? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום מיכל, הנחת היסוד שזה לא שווה לירקות טריים, אבל חלק מהערכים נשמרים, כגון מינרלים וויטמינים שאינם נפגעים בתהליך החימום. בברכה,דנה
תודה האם הערכיים נשמרים גם לאחר 3-4 ימים לאחר הבישול ואחסון במקרר?
שלום מיכל, אין מחקרים על זה או ניסויים.הנחת היסוד שיש פחות, לא יכולה לומר כמה פחות. בברכה,דנה