ויטמין C ......................

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

07/05/2018 | 11:21 | מאת: מיכל

החלטתי להוציא מהתפריט שלי מזונות שקראתי שמייצרים דלקת בגוף כגון: חצילים ,עגבניות ופלפלץ עד כה אכלתי כל יום עגבניה בבוקר וגמבה בערב. מה אני יכולה לאכול במקום כדי לקבל את מנת הויטמין ביום. לציין שפירות הדר אני לא אוכלת כי הם מעלים לי סוכר

שלום מיכל, אין שום הכוחה שמזונות אלו מייצרים דלקת- חשוב לי לציןי זאת בשלב ראשון. מאוד בעייתי להוריד מגוון כה הרחב של מזונות ולא לאכול פירות הדר כמקור לויטמין C. אפשר לשלב ברוקולי, תות שדה, וקיווי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר