ויטמינים ונוגדי חמצון בקירור

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/03/2018 | 02:38 | מאת: daniel

דנה שלום לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל אנסה אם מכינים טחינה עם מיץ לימון שום וגינגר כתושים ופטרוזיליה הבנתי שהטחינה עצמה מחזיקה 3 חודשים במקרר (כמו על המדף) השאלה אם הרכיבים האחרים יאבדו את הויטמינים ונוגדי חמצון? במידה וכן אז מה לגבי הקפאה האם שם הם כן יישמרו כמו בירקות קפואים? (תרד ברוקולי וכו)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דניאל, לצערי אין לי תשובה מושכלת בנושא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר