סופלה שוקולד בהריון...

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

30/12/2017 | 00:27 | מאת: סיון

שלום אני שבוע 18 וראיתי בכמה אתרים שרשום שאסור סופלה שוקולד אבל במסעדה אתמול המלצר הבין שאני בהריון והוא אמר כל הקינוחים עם ביצים מפוסטרות ואין בעיה אין ביצים חיות בכלום. אז אפשר או לא? יכול להיות דבר כזה סופלה מפוסטר? כי הבנתי שסופלה עושים מביצים ובפנים היה נוזל. יש לציין שבתפריט לא רשום סופלה אבל זה נראה אותו הדבר ונוזלי בפנים. יש סיבה לדאגה?

שלום סיון, כן, יש ביצים מפוסטרות, אך עדיין ההמלצה להמנע נשארת בעינה. הסיכוי להדבקה במצב כזה אפסי. המני להבא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר