פירות קפואים עם יוגורט ואגוזים עם פירות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

04/09/2017 | 14:22 | מאת: ריקי

שלום רב האם צירוף של פירות עם אגוזים הוא טוב או לא? וגם צירןף של יוגורט עם פירות קפואים? בנוסף רציתי לישאול ,אני אוכלת את הענבים ללא קליפה האם אני מאבדת מהסגולות של הענבים? אשמח לקבל מענה ריקי

שלום ריקי, אכילה משולבת של פירות ואגוזים- עוזרת לספיגה איטית יותר של הפחמימות הפשוטות ועליה פחות דרסטית ברמות הסוכר. יוגורט ופירות כבר שונה כי אמנם יש בזה חלבון אך ביוגורט יש גם פחמימות- האפקט שונה. חלק מיתרונות הפרי נעלמים כאשר צורכים ללא קליפה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר