"סרוקסט" ונסיון להרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/05/2001 | 18:26 | מאת: ענברי

דוקטור שלום! התחלתי אתמול לקחת את הכדורים מסוג "סרוקסט" עקב אבחון אצל פסיכיאטר, של דיכאון וחרדת "אימה"- (כך הוא כינה זאת),בלי שום קשראני כבר 3 שנים מנסה להיכנס להריון -ולא מצליחה שאלתי היא: 1. האם יש קשר בין זה שאני לא מצליחה להרות לבין המצב הדיכאוני שבו אני שרויה כבר כמה שנים ללא טיפול רפואי?(התבישתי עד כה ללכת לפסיכיאטר). 2. האם זה בסדר לקחת את הכדורים הללו ובד בבד לנסות להיכנס להריון? אני אודה לך מקרב לב על התשובות הכל כך חשובות לי ענברי.

08/05/2001 | 23:07 | מאת: רוית ניסן

לענברי שלום. האם מצאו אצלך בעיה גופנית/ פיזיולוגית בעטיה את לא נכנסת להריון? האם את בטיפול פסיכולוגי? האם היו לך הפלות בעבר? לגבי השילוב של כדורים והריון- עלייך לשאול את הרופא שרשם לך את הכדורים. לגבי כל השאר- עני על שאלותי וננסה לחשוב הלאה. בברכה. רוית.

09/05/2001 | 20:13 | מאת: ענברי

תשובותיי רוית היקרה: 1. לא נמצאו אצלה אף בעיה פיסיולוגית או גופנית-אוליי תזונה לא נכונה אבל גם על זה התגברתי ואני אוכלת יותר טוב ובריא מהעבר. 2. אני אכן עוברת טיפול פסיכולוגי אחת לשבוע-שבועיים. 3. לא היו הפלות בעבר. ודבר נוסף ,סליחה על החטטנות,האם את פסיכולוגית\פסיכיאטרית או משהו אחר,או רק תמיכה ..לא ממש הבנתי...סליחה.. וחוץ מזה תודה מראש על התמיכה... ענברי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית