חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2001 | 20:55 | מאת: שלומי

אני סובל מחרדת נטישה גם כלפי בני הבית וגם ללקוחות המשרד שלי הדבר מתבטא במילוי אובססיבי של רצון כולם תוך איבוד שליטה על חיי ולדעתי האפקט המתקבל הוא הפוך כלומר התרחקות ממני האם ניתן לטפל וכיצד?

31/03/2001 | 21:24 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלומי שלום האם אתה יודע מה המקור של חרדת הנטישה? מתי התחלת להרגיש בה ו/או להיות מודע לקיומה? האם זה חלק מדברים נוספים שמטרידים אותך? אוכל לומר לך שסביר להניח שההסטוריה של מה שאתה מתאר והמשמעות של כל זה עבורך הרבה יותר רחבים ממה שניתן לתאר כאן באתר, ובהתאם, קשה מאוד לייעץ לך כיצד לשנות את הדפוס במסגרת כזו. אני ממליץ שתפנה לייעוץ פסיכולוגי שבו תוכל להציג את התמונה המלאה. אין ספק שחרדת נטישה כזו מגיעה על רקע כלשהו, שהוא ייחודי ולא דומה לתחושות דומות של אנשים אחרים. איש מקצוע יוכל להעריך במה מדובר ולהמליץ טיפול מתאים. בברכה ד"ר אורן קפלן

01/04/2001 | 12:17 | מאת: שלומי

תודה על היעוץ. אודה לך אם תוכל להמליץ על מסגרת מתאימה לברור וטיפול לרבות פניה אישית אליך אם זה בתחום הטיפול שלך. אגב, אני מחיפה. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית