דיכאון וחרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2001 | 12:14 | מאת: שי

אני בן 28 ומסתבר שסובל מחרדות, ודיכאון כך איבחן אצלי פסכיאטר, קשה לי להיות במקומות עם הרבה אנשים או במקומות רועשים אני חש סחרחורת וחולשה ומעיין הרגשה שאני הולך להתעלף, זה התחיל אצלי לפני כחודשיים וכבר שבועיים שאני לוקח 2 תרופות שהפסכיאטר המליץ לי האחת "רמרון" והשניה "קסאנגיס" עד כה לא חל שיפור במצבי למרות שכבר הייתי בשתי פגישות אצל פסיכולוג וגם למרות שאני מנסה לעזור לעצני תוך כדי זה שאני יוצא לפעמים מהבית וכדומה. מתי ארגיש שיפור? האים התרופות עוזרות והייתי שמח לדעת עליהן יותר, אני לא יודע איך זה נחת עליי ככה סתם באמצע החיים אבל זה ממש מטריף אותי וקשה לי להמשיך ככה. תשובות עצות תגובות תתקבלנה בשמחה. תודה ויום טוב שיי

19/03/2001 | 22:10 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שי שלום ראשית אני ממליץ לך להתייעץ בנושא עם הפסיכיאטר והפסיכולוג שאצלם אתה מטופל. אין ספק שהם יוכלו לתת לך תשובות מדוייקות יותר על סמך הבנה של הטיפול בשילוב עם היכרות מעמיקה יותר איתך. שבועיים זה בהחלט זמן קצר מידי כדי לעשות הערכת מצב, הן עבור טיפול תרופתי והן עבור טיפול פסיכולוגי. טוב שפנית לטיפול וסביר להניח שבשבועות הקרובים תחוש שיפור במצב. זה דורש סבלנות. לצערנו אין פתרונות קסם הפועלים מייד. בברכה ד"ר אורן קפלן

19/03/2001 | 23:16 | מאת: שי

אני מודה לך על התייחסותך, כמו שנאמר ניתן לזמן לעשות את שלו ואני מבטיח לעדכן, שוב תודה רבה, וישר כח! שיי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית