בעיות בחיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/01/2001 | 18:16 | מאת: דודו

שלום רב אני בחור בן31 הסיפור שלי מתחיל בשנת 97 כשאני ואשתי רצינו להביא ילדים לעולם לא היצלחנו ניגשנו לבדיקות ונימצא שיש לי בעיה של עקרות ספירת זרע 0 התחלנו תהליך הפריה ביום של השאיבה של אשתי עברתי ניתוח ביופסה ומצאו לי בדרך נס 13 זרעים עברנו תהליך הפריה קשה ואשתי נכנסה להריון תאומים במהלך ההריון נמצא בעיה לבתי ונאלצו לילד את אשתי בשבוע 31 הבת נולדה 900 גר והבן 1800 עברנו חודשים מאוד קשים בפגיה אחרי חודשים חזרנו עם הלדים הביתה וגידולם היה מאד קשה כשהם היו בני חמשה חודשים מצאו לי סרטן מסוג לימפומה עברתי שנה מאוד קשה וניצחתי נכון להיום את המחלה. אחרי שישה חודשים מצאו שבתי חירשת המצב שלי קשה אני עצבני לא מרוכז לא מתפקד בעבודה האם אני צריך עזרה מקצועית ואם כן של מי ואשמח לקבל גם כמה עצות מועילות למצב כמו שלי

16/01/2001 | 22:35 | מאת: טלי וינברגר

דודו שלום רב, קראתי את מכתבך והדבר הראשון שחשבתי עליו זה כמה כוח צריך להיות לך כדי לעבור את כל מהלך החיים הזה שאתה מתאר. השתלשלות המאורעות בחייך נראית קשה, מייסרת ומתישה. מדהים לראות כמה כוחות יש לך כדי לעבור כל משבר חדש שוב, ולצאת ממנו בצורה מחוזקת. כעת, במשבר האחרון אתה חש מיואש. אולי בפעם הראשונה אתה מרשה לעצמך להרגיש קצת יותר חלש. אחרי כל כך הרבה זמן של חוזק. אתה שואל האם זה זמן מתאים לטיפול, ובעיני אין כאן שאלה בכלל. אתה עובר דברים כל כך מאסיביים ומורכבים, ומן הראוי שיהיה לך את המקום להביא את החששות, הפחדים, היאוש, הצער, הכעס וכל היתר. אני אשמח לעמוד לרשותך בהמלצות על מטפלים. אתה יכול לפנות אליי באימייל או בטלפון, הפרטים בכרטיס האישי שלי בהקלקה על שמי. שיהיה לך כוח להמשיך, בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית