חוסר סובלנות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/11/2002 | 22:29 | מאת: רונן

מכר טוב שלי , טיפוס הנוטה להתרגז במהירות, רותח מכל שטות, ומגיב לכל דבר שמכעיס אותו בצעקות ובאופן לגמרי לא פרופורציוני למקרה. כמובן שהתנהגות לא סובלנית שכזו מפריעה לו ולסביבתו מאד. למרות שהבחור אינטליגנטי מאוד, לקח לו הרבה מאוד זמן להבין שהוא חייב לקבל עזרה מקצועית. הבעיה כרגע למי פונים? פסיכולוג? פסיכיאטר? האם יש למי מהחברים המלצה מתאימה? האם יש מי שנפגש עם טיפול בבעיה דומה ומוכן לשתף אותי בפתרון שעזר? אודה על כל עזרה .

20/11/2002 | 23:43 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רונן שלום התפרצויות זעם מגיעות פעמים רבות ממקומות כואבים ולא מתוך מקור של כוח. אין אפשרות לטפל בבעיה ללא מוטיבציה ומודעות, לפחות בסיסיים. במידה ואותו מכר הגיע לשלב בו הכיר במצב אפשר להפנות אותו לטיפול פסיכולוגי. בברכה ד"ר אורן קפלן

21/11/2002 | 00:01 | מאת: רונן

ד"ר קפלן שלום תודה על התגובה, האם תוכל להמליץ על מטפל ? האם יש גם טיפול תרופתי כלשהו שיכול לעזור? בברכה רונן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית