מחפשת המלצה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2002 | 12:39 | מאת: עינת

שלום, אני מחפשת פסיכיאטר שהוא גם פסיכותרפיסט מנוסה, אבל אפשר גם פסיכולוג קליני. אינדיקציה (כללית ביותר): דיכאון מינורי של שנים, העדר אנרגיה, תפקוד לקוי, וחוסר קבלה עצמית מוחלט. אני מחפשת מישהו בעל ותק, מנוסה מאד, בעל שאר-רוח, אינטליגנט במיוחד, ופתוח מבחינה טיפולית (לא דינאמי קלאסי - אלא יותר משלב, ורצוי גם דברים פחות קונוונצונליים, כגון דמיון מודרך, היפנוזה, וכו´, אם יש צורך). בעיקר מחפשת מישהו שאוהב אתגרים ויהיה מוכן באמת להתמודד עם difficult patient. ו... רצוי שזאת תהיה אישה. למישהו יש המלצה? תודה מראש.

07/10/2002 | 14:56 | מאת: מלאני סי

אני סובלת מאותן תופעות והייתי מאוד מאוד רוצה ליצור איתך קשר באינטרנט. מה דעתך? זה אפשרי? תודה ובהצלחה במשימה.

07/10/2002 | 23:01 | מאת: עינת

שלחי כאן את המייל, ואכתוב לך.

07/10/2002 | 23:43 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עינת שלום אוכל לתת לך כמה שמות של פסיכולוגיות קליניות טובות במידה ואת מתגוררת באזור תל-אביב. אני לא כל כך מכיר ממקומות אחרים. במידה וכן, שלחי מייל ע"י הקלקה על שמי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית