היפראקטיביות בילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2002 | 15:18 | מאת: אורי

לאחר איבחון של ביתי בת 3 וחצי היא הובחנה כבעלת אימפולסיביות רבה ובעלת בעית קשב וריכוז ונתבקנו לבצעה כרגע איבחון ריפוי בעיסוק מה עושים שם והאם יש טיפול לידה בגילה?

05/10/2002 | 21:17 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אורי שלום אבחון היפראקטיביות בגיל צעיר אינו נפוץ אבל קיים. אני מציע להתייעץ עם גורמים המתמחים בנושא ולקבל מידע המתאים אישית לבתך. בעיקרון ריפוי בעיסוק דומה לחוג שבו משחקים ותוך משחק נוגעים בקשיים כמו יכולת להתרכז ולעצור את האימפולסיביות. אני מתאר לעצמי שיש מסגרות גם לגיל שלה, אבל מה שחשוב לא פחות לדעתי הוא שאתם הוריה תקבלו ייעוץ מסודר וקבוע מפסיכולוג ילדים כיצד לנהוג כדי לעזור לה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית