אני חצוייה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/10/2002 | 23:19 | מאת: קסנדרה

אני כבר שנים חצוייה בין המשיכה שלי לתחום המיסטיקה והרוחניות לבין הצד הרציונאלי שלי . הדבר יוצר אצלי עצבות עמוקה. מה עושים ?

02/10/2002 | 14:43 | מאת: AHARON

שלום לך, את בסדר גמור פשוט אדם בריא שתעתועי העולם לא מספקים את הצורך שלו להביא את כול כוחותיו להרמוניה.מצב זה משול לאדם צמא השותה מים מלוחים כדי להרוות את צימאונות. אני צריך לחזור לעבודה אז כול טוב בנתיים.

02/10/2002 | 23:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

קסנדרה שלום הבעיה אינם בבחירה באחד הכיוונים אלא דווקא באינטרגרציה ביניהם. בכל אדם יש את שני החלקים, אפילו המוח שלנו בנוי באופן שבו צד אחד רציונלי, מבין שפה, אנליטי, וצד אחר יותר אינטואיטיבי ורגשי. אני מציע לך לקבל את שני החלקים שבך ולהפיק מהם את המירב. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית