לחץ!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2002 | 22:30 | מאת: לילית

שלום... בעוד מספר ימים יש לי טסט בנהיגה ואני ממממממש לחוצה לקראת זה. יש לי חלומות בהם אני שוכחת הכל וזה ממש מטריד אותי. אם אני אקח רגיעון זה יעזור לי?

05/06/2002 | 00:23 | מאת: מיכאל

לילית שלום, בהצלחה בטסט! ניסית פעם לקחת רגיעון? את יודעת אם זה משפיע עלייך? אם כן - שווה לך לקחת לפני הטסט; לא יועיל-לא יזיק. מיכאל.

05/06/2002 | 08:03 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לילית שלום אינני מתמחה בתרופות כך שלא אוכל לייעץ לך בנושא. נסי להתייעץ עם רופא המשפחה. בכל מקרה, יש גם שיטות פסיכולוגיות להרגעה, בעיקר באמצעות דמיון מודרך ותרגילי הרפיה, יש גם ספרים עם קלטות ללימוד עצמי. בהצלחה בטסט ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית