היפנוזה כתוספת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2002 | 14:33 | מאת: מישהי

שלום ד"ר קפלן. רציתי לדעת מה דעתך על טיפול בהיפנוזה כתוספת מקבילה לפסיכותרפיה כאשר מדובר בשני מטפלים שונים (המוכנים להיות בקשר טלפוני). תודה מראש על ההתייחסות ושבת שלום.

12/04/2002 | 14:38 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מ. שלום במידה והמטפלים מתואמים ביניהם זה נראה לי בסדר גמור. לעיתים קורה שהטיפול "השוטף" אינו מגיע לנושא ממוקד מסויים שמטריד ואז יש צורך בעזרה ממוקדת ממטפל אחר, למשל באמצעות היפנוזה. הדבר נפוץ בעיקר לגבי פוביות וחרדות ממוקדות כגון חרדות טיסה, בחינות וכדומה. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/04/2002 | 21:23 | מאת: מישהי

תודה על תשובתך. ומה לגבי דימוי גוף, חוסר באהבה עצמית והפרעות אכילה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית