פגיעה מכוונת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/12/2000 | 12:44 | מאת: הילה

קראתי מעט על פגיעה מכוונת שפירושה אם הבנתי נכון: פגיעה עצמית של האדם שוב ושוב בגלל סיבות פסיכולוגיות. הרבה "תאונות" משונות לאורך שנים בחייו של האדם. היכן ניתן ללמוד עוד על הבעיה?

21/12/2000 | 17:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יש חומר בספרים של פסיכופתולוגיה ופסיכיאטריה. לפני מספר שבועות היו כמה הודעות בנושא בפורום. תוכלי לקרוא באתר האינטרנט הבא, אני מתאר לעצמי שיש עוד רבים אחרים http://crystal.palace.net/~llama/psych/injury.html בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית