אלכוהול ו תרופות.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 23:17 | מאת: מיקי

יש לי שאלה... מה יכול ליקרות עם אני שותה כל יום בערך 15 בקבוקי בירה פלוס כדורי אסיוול וואבן?????? תודה.

07/03/2002 | 23:24 | מאת: נטע

תצטרך שטיפת קיבה..

07/03/2002 | 23:26 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיקי, למרות שאינני פסיכיאטר, יהיה רע מאוד אם תעשי זאת. אלכוהול אינו נוגד את השפעת התרופות הבנזודיאזפיניות שהזכרת, אלא קיים אפקט בלתי מבוקר של אינטראקציה, כלומר, האלכוהול מחזק את השפעת התרופות הללו ולהפך ואין לחזות את התוצאה. גם התרופות הבנזודיזפיניות וגם האלכוהול יוצרים תלות פסיכולוגית וסבילות פיזיולוגית (כלומר, יש צורך להעלות את המינון כדי להשיג את אותו אפקט) ואם יש לך מחשבות בכיוון, חשוב להתחיל בגמילה ויפה שעה אחת קודם ולהתחיל בטיפול פסיכולוגי כדי לעקור את הרע מהשורש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

08/03/2002 | 00:41 | מאת: כאילו דה!

מיקי כתב/ה: > > יש לי שאלה... מה יכול ליקרות עם אני שותה כל יום בערך 15 בקבוקי > בירה פלוס כדורי אסיוול וואבן?????? > תודה. תשובה תתכונן להחזיר ציוד. . . לא פחות ! חוץ מנזק מוחי , ונזק לכבד , ירידה בתפקודים שונים ישנה גם סכנה ממשית של מוות במינונים גבוהים יותר. בחירה שלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית