תרופה טבעית תחליפית לפרוזק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2002 | 12:04 | מאת: ענת

אובחנתי כסובלת מדיכאון חורף הטיפול שהומלץ לי הוא פרוזק וכן טיפול באור אני מטפלת בעזרת האור אך רוצה להפסיק עם הפרוזק כיון שהוא גורם לי לתופעות שאינן נעימות לי כגון:מעיין אפטיה אין רגשות,וכן דיכוי מיני. אני מורידה בהמלצת הפסיכאטר את מינון הפרוזק רציתי לברר איזה תרופות טבעיות יכולות לעזור לי כגון:ויטמין B רדיולה SAM תרופות של סולגאר שקראתי שיכולות לעזור במצבי דיכאון אשמח לכל מידע

21/02/2002 | 13:40 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום ענת, התחליף הטבעי היחיד לפרוזאק, שעמד במבדקי יעילות כמו תרופה רגילה, הוא היפריקום, אך גם בקשר לכך מומלץ מאוד להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

21/02/2002 | 23:02 | מאת: שאול סלה

יש אינטראקציה בין היפריקום ל תקופות מסוג פרוזק משרד הבריאות אסר את שיווקה וכששאלתי את הרופא על ההיפריקום הוא בכלל לא ידע על קיומה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית