שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2002 | 17:23 | מאת: יונתן

אנו פונים אליכם משגרירות ישראל בצרפת בעקבות פנייתו של רופא צרפתי המעוניין ליצור קשר עם רופאים פסיכיאטרים ישראלים כמו גם עם פסיכולוגים העובדים עם פוסט טראומה אצל ילדים במטרה לארגן בארץ תערוכה של ארגונו"medcins du monde"- (בתרגום חפשי :"רופאים מן/של העולם" ). האם תוכלו לתת לנו מספר שמות ומספרי טלפון בעבודה או כתובות של אנשים מתאימים? בתודה מראש, מחלקת ההסברה (INFORMATION) של שגרירות ישראל בפאריס.

25/01/2002 | 12:27 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יונתן שלום בישראל יש גורמים רבים המטפלים בפוסט טראומה וזאת לצערנו בשל המצב הביטחוני. כמובן שיש טיפול בפוסט טראומה גם בהקשר של התעללות מינית, אלימות וכדומה. אני מתאר לעצמי שבצרפת הסוג השני נפוץ יותר. בכל מקרה, אתה מוזמן לשלוח אלי מייל ואשמח להפנות אותך למספר גורמים מתאימים. [email protected] במידה ויש לך פרטים נוספים על מה בדיוק הוא רוצה להתמקד, ניתן יהיה למסור מידע מדוייק יותר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית