שאלה אישית לד"ר קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/01/2002 | 15:23 | מאת: המתעניינת

רציתי לשאול אותך שאלה אישית, מקווה שזו לא חוצפה לשאול. אני קוראת את התשובות שאתה כותב פה לאנשים וכולי התפעלות על ההשקעה שאתה מקדיש בזמן ובמחשבה. רציתי לדעת מלבד השאלה היותר בסיסית של-למה לך בכלל? גם מה חושבים מטופלייך הפרטיים? אין להם תחושה של חלוקה שלך, דמות חשובה בחייהם, אולי אף דמות אבהית, עם יותר מדיי אנשים? האם לא עולה תחושה של קנאה או תחרות, מי יזכה לתשומת הלב המירבית מ"אבא"? בברכה, המתעניינת.

10/01/2002 | 17:16 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מ. שלום על החלק הראשון בהקשר ל"למה" התשובה פשוטה, אני נהנה מזה. חיי המקצועיים מחולקים בין תחומי התמחות שונים. הפעילות בפורום ייחודית ושונה מדברים אחרים שאני עושה. חוץ מזה הרבה שנים פעלתי בער"ן ואולי הפורום זה התחליף שלי לפעילות הזו, ברוח המודרנית של האינטרנט. לגבי השאלה השניה, היא שאלה מעניינת מאוד אבל אינני מרגיש שאוכל לענות עליה באמת במסגרת הזו. אני משתדל להפריד בין עבודתי הפרטית לפעילותי בפורום, וכמו בכל מקום בחיים ובמדינתו הקטנה (כולם מכירים את כולם) כשנוצרים חיבורים מחוץ לחדר הטיפולים ניתן להתייחס אליהם כמו לכל נושא אחר שעולה. בברכה ד"ר אורן קפלן

10/01/2002 | 20:38 | מאת: ניקולט

שלום רב, הרשה לי להוסיף שגם אני מתפעלת מתשובותיך בפורום. לא רק מקצוען אלא חם ואמפתי בצורה יוצאת דופן.

10/01/2002 | 21:08 | מאת: ניר

אם יורשה לי לתמצת- אתה פשוט אחלה בנאדם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית