לד"ר פלד - סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2000 | 19:48 | מאת: שגית

ד"ר שלום רב, אני לוקחת סרוקסט כחודשיים וחצי. בהתחלה היו לי תופעות לוואי קשות אבל כעת אני מרגישה הרבה יותר טוב. ביומיים האחרונים אני חשה במן מתח גופני ללא סיבה, כמו שהרגשתי בתחילת לקיחת התכשיר. האם יתכן שרמת הסרוטנין גבוהה מידי כעת? האם יש אפשרות לקחת חצי כדור אם אני מרגישה טוב, (מצב רוח ממש מעולה )? בתודה, עזרת לי המון בהתחלה. שגית

27/11/2000 | 16:11 | מאת: שאול

תתייעצי עם הרופא שלך

27/11/2000 | 17:14 | מאת: ד"ר אבי פלד

אני מודאג שאת צריכה לשאול אותי את השאלות שרופא מטפל כבר היה צריך להתיחס אילהם אני לא מבין את נוטלת את הטיפול על דעת עצמך? אין לך רופא שדואג לך? לא אין כזה דבר סרוטונין גבוה מידי - התכשיר לא מעלה או מוריד הוא פועל באופן מורכב שלא מוכר לנו עדיין הניסיון הקליני אומר שאת כנראה צריכה עליה במינון - מה שאת מתארת הם כנראה סימני המחלה שעדיין לא מגיבים לטיפול התחלתי - אבל לשם כך יש לך רופא שיעקוב אחרי מצבך ויתאים מינונים בהתאם אשמח לעזור לך - צרי איתי קשר דרך לחיצה על שמי בדף הפורום, יפתח הכרטיס האישי שלי, שם תמצאי את הטלפון שלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית