התנהגות לא ברורה - דחוף !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2001 | 11:27 | מאת: אלמונית

שלום , אני פונה אליך לקבלת עזרה דחופה בהסבר להתנהגות לא ברורה של אחי . אחי לוקח קרוב לחודש פבוקסיל ( 2 כדורים - בוקר וערב ) במקום סרוקסט שהומלץ לו , ומאז חל שיפור קמעה בהתנהגותו . אך נוסף דבר : כאשר הוא קם משינה או סתם בלי לצפות זאת מראש הוא לא רוצה שידברו עמו או שיפנו אליו ואם בטעות עשית זאת הוא מלכלך עם הנעליים את הקירות או שהוא נכנס למקלחת לזמן רב ( כי הוא יודע שזרימת מים רבה מציקה לאמי ) . הוא גם ישן הרבה מהרגיל אך אנו משערים שזה קשור לפבוקסיל כי לפני כן הוא לא ישן בצורה כזו . איננו יודעים מה הסיבה שזה קורה או מה עושים אך בוודאי לא נוח לחיות בצורה כזו . עזרו לי !!!

28/10/2001 | 15:32 | מאת: דר' עמי אבני

אלמונית שלום אנא פני שוב לפסיכיאטר שרשם לו את התרופה והוועצו בו איני יודע מה ההקשר האם הוא נוטה להתנהגויות כאלה בכלל וכו' בהצלחה עמי

29/10/2001 | 00:49 | מאת: נוטל פבוקסיל

פבוקסיל לא תרופה שמרדימה בצורה משמעותית אפילו לא בשלבי הנטילה הראשונית. תיהיי חזקה.

29/10/2001 | 05:52 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לא נכון באנשים רבים לא בכלם יש לה אפקט מרדים עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית