פבוקסיל 100

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2000 | 19:36 | מאת: יובל

שלום. אני הייתי מטופל בכדורים מסוג סרוקסט . אבל סבלתי מתופעות לוואי שהתבטאו בבעיות בתפקוד המיני. התייעצי עם הפסיכיאטר שלי על הבעייה והוא נתן לי כדורים מסוג פבוקסיל 100 שאלתי היא: האם הכדורים הללו באמת מונעים פגיעה בתפקוד המיני . שאלה נוספת היא: האם הכדורים האלה מוצלחים מבחינת הפסקה של הדיכאון\חרדות. בתודה מראש יובל.

02/11/2000 | 23:43 | מאת: ד"ר אבי פלד

תיפקוד מיני חוזר אחרי זמן מסויים - האם לא ניסית להתמיד עם הסרוקסאט לפבוקסיל יש פחות תופעות לוואי מהסוג הזה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית