למעונינים לענות דחוף בעייה אישית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2001 | 23:28 | מאת: שרון

אני בן 21 והחיים שלי התהפחו אין לי בגרות לא 12 שנות למוד לא יודע כלום באנגלית ולא מטמתיקה מצבי כמו ילד בכיתה ה מה עושים אני מדוכא באמת יש לי קשיי למידה בלהבין לנתח לזכור וכו.... אנה אנה עזרה

23/09/2001 | 06:34 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, אני מעריך שיש לך כוחות אישיותיים טובים, שאם לא כך, לא היית מרגיש בכלל בבעייה. הבן שלי בדיוק במצבך, ולאחר אבחון דידקטי מקיף, התחיל מכינה בתל חי, ששם מאד בקיאים בתהליכי הוראה לכאלו שיש להם ליקויי למידה. ההתחלות האלו, בגיל מאוחר יחסית, הן לא פשוטות, אבל: בו-זמנית מאד טובות, כי הבןאדם הצעיר מבין שהחיים מצריכים שינוס מותניים, והפעם בכוחות שניזונים ממוטיבציה עצמית: בלי מורים או מפקדים בצבא. יש לך גם זכאות לקבל הרבה תמיכה, יעוץ, וכו' בלשכה להכוון חיילים משוחררים, בת"א. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית