קנאה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2000 | 14:27 | מאת: roni

לטלי, אני נשוי שנה ומקנא בהורי אישתי שיש להם חתן כמוני,בעוד שלהורי יש חתן דפוק:עצלן, נצלן, שקרן,בוגד ומתעלל.(נשוי לאחותי). הקנאה מטריפה את דעתי עד עוות כשהם באים אני לא נחמד , מזלזל ומחקה (בזעיר אינפין ) את גיסי. מה עושים? האם זה יפגע בנישואי.? איך יוצאים מהמצב ? רוני

23/10/2000 | 20:41 | מאת: אופיר

אז קודם כל אני לא פסיכולג\פסיכאטר\עובד סוציאלי...ולכן כך את הדברים שלי "בקלילות" האם הקינאה כלפי ההוריםש ל אישתך,היא אולי בעצם קינאה בגיס שלך.... אולי אתה רואה את "עצמך" בתור "הילד הטוב" של המישפחה,ואתה רוצה להיות קצת כמוהו ? סתם מחשבה שעלתה לי בראש...... (חכה לאי מייל מהמנהלי הפורום) אופיר

23/10/2000 | 23:51 | מאת: ד"ר אבי פלד

ניתן לדבר על זה עם איש מקצוע - פסיכולוג מבחינה פסיכיאטרית לא מדובר בתופעה מחוץ לנורמה

24/10/2000 | 23:07 | מאת: טלי וינברגר

רוני שלום רב. נראה כי הבעיה שאתה מציג מפריעה לך זה זמן מה. האם שיתפת את אישתך בנושא? האם שיתפת מישהו מבני המשפחה? מה היתה התגובה? לדעתי, עליך לגשת לטיפול אצל פסיכותרפיסט. ברור לך שאין לי אפשרות לתת לך "פתרון פלא" שבעזרתו תוכל להיפטר מהקינאה. זה יוכל להיעשות רק בחדר הטיפול. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית