ביקור אצל רופא שיניים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/08/2001 | 01:19 | מאת: אריק

רופאת שיניים תגובה online שלום לכולם, אני יודע שהאסוציאציה הראשונה כששומעים על ביקור אצל רופא שיניים לא בדיוק מעורר תגובות חיוביות אצלנו הגברים, אבל זה סיפור קצת שונה. לפני שנתחיל נספר קצת על עצמי בן 25 רוכב על אופנוע כבד ומתעסק באומניות לחימה. השתחררתי לפני כשנה משירות קרבי ומאז עבדתי בעסק המשפחתי (עבודות עפר), כל שאני שזוף, ודי שרירי. מעבר לזה פנים יפות ואבר סטנדרטי (15 סמ'). לאחר כשנה מאז הפעם האחרונה שבה ביקרתי אצל אחד מהקצבים בצבא, הלכתי למרפאת שיניים פרטית שהמליצו עליה בראשון. כבר בטלפון ענה לי קול חמים וחושני של פקידת הקבלה, וקבענו תורדי זריז, לרופאה בשם דפנה. ביום המיועד באתי רכוב על האופנוע, לבוש בחולצה (באמת במקרה) די צמודה של מכון הקרטה שלי, וניגשתי לדלפק, שם גיליתי את ההפתעה הראשונה שלי לאותו יום. אותו קול חושני היה מחוברלזוג עיניים ירוקות ושיער חום של בחורה בת 28 בערך, שברגע שנכנסתי הרגשתי איך המבט שלה ננעץ בי, המחשב שמאחורי העיניים עושה כמה חישובים זריזים, ונותן פלט בצורת מצמוץ חרישי בשפתיים, כזה שעושים כשרואים גלידה שמאד רוצים ללקק. גלית (עיניים ירוקות) בקשה לחכות בצד לתורי, ולאחר כרבע שעה, שבה היא בחנה אותי בזווית העין, נכנסתי לחדר של דר דפנה. סגרתי את הדלת מאחורי ובאותו רגע נעצרתי, לשנייה איבדתי את הריכוז כשהבחורה אולי הכי יפה שראיתי (בגדול כמו ההיא מהפרסומת של הספה) הסתובבה ואמרה לי שכב בבקשה. לאחר שנייה היא ראתה שמשהו לא בסדר, ומבט מופתע התפשט לה על הפנים (עליק מופתעת, כאילו זה לא קורה לה בערך 17 פעמים ביום). אני בחור די ישיר, אז אמרתי מיד משהו מאד אינטליגנטי כמו -וואו, איזה פרח. היא לא נשארה חייבת ומיד החזירה ב-וואו גם לך עם חיוך. נמסתי לתוך מיטת הטיפולים ודפנה מיד הדליקה את האור והתחילה לחטט לי בשיניים. כשכל הזמן הזה אני מתפלל שצחצחתי שיניים מספיק, ושתתקרב עוד קצת כדי שאוכל לראות לה את החזה. דרך אגב, דפנה הייתה בגינס וטי-שירט, כשמעל חלוק לבן. ללא חזייה. חור שחור לא היה מצליח להוריד את החזה שלה למטה. אלוהים אדירים. דפנה המהמה לעצמה כל מיני דברים, אני פיתחתי מחשבות זדוניות וזקפה לא מהעולם הזה. לאחר שתי דקות כאלה, דפנה מפסיקה להמהם, מסתכלת עלי במבט בוחן ואומרת -חורים אין, אבל שמתי לב שיש בעיות אחרות. אין לי מושג מאיפה האומץ, אבל לאט לאט סגרתי את הפה על המראה שלה שהייתה לי בתוך הפה, והיא משכה אותה החוצה תוך כדי מבט ארוך לעיניים שלי, והחליפה אותה באצבע שלה. שאותה מצצתי בעדינות שאינה משתמעת לשתי פנים. דפנה חייכה (שוב פעם הרגשתי שאני נמס), קמה, ביקשה מגלית לדחות את התור הבא כי יש לה פה מקרה דחוף שצריך עזרה, ונעלה את הדלת. הדבר הבא שקורה זה שהמיטה זזה אחורה ולמטה ודפנה בוחנת אותי במבט מקצועי וללא שאלות פותחת את החגורה, מפשילה את מכנסי ומכניסה לפה את מקל התענוגות שלי, שעמד להתפוצץ מהתרגשות. המגע הראשון הקפיץ אותי, דפנה ליקקה את המוט מכל הכיוונים, ולא שכחה את הביצים שלי. אחרי שהכל היה רטוב היא התחילה למצוץ בקצב הולך וגובר, יוצרת וואקום מטורף. היא ידעה מה היא עושה שם למטה כאשר הרגישה את הכיווצים הראשונים היא עצרה הכל ולחצה על אותה נקודה מפורסמת שם בין התחת לביצים שגורמת לנו לא לשפוך. גמרתי באורגזמה מטלטלת, ולהפתעתי לא שפכתי אלא נשארתי מלא וקשה. הרגשתי בעננים, ידעתי שהולכת להיות פה חוויה שלא מהעולם הזה, ורציתי להראות לדפנה מה אני יודע. הורדתי לה את החלוק, החולצה ואת הג'\ינס ובחנתי את הגוף שלה, שרק חוטיני שחור נשאר עליו. מושלם. חזה אפרסק, בטן שטוחה עם זיכרון קל לשרירי בטן, לא רזה וקשה, אלא רכה ונעימה. תחת עגול שלא נמשך לא לרוחב ולא לאורך ורגליים שריריות וחלקות. מושלם. השכבתי אותה בעדינות (לא לשבור חס וחלילה את יצירת הפאר), והתחלתי ללקק. התחלתי למעלה, נשיקה, ואז לצוואר, אוזניים, חזה, פטמות, בטן והתעכבתי על הפופיק, משחק שם עם הלשון, רומז לה מה הולך לקרות בקרוב. ירדתי למטה, נושף בעדינות על גבעת האהבה שלה, מעביר את הלשון ליד, על שפת התחתונים, נושך את הירכיים בעדינות, נושם לתוכי את הניחוח המופלא שלה, שהלך והתעצם כל רגע. כל פעם, למגע הזעיר ביותר על מקדשה, של נשיפה, או רפרוף שפתיים דפנה התקמרה ונאנחה בשקט. ראיתי שהיא נהנית ורוצה להמשיך. בתנועה איטית הורדתי לה את התחתונים ונעצרתי בכפות הרגליים. ליקקתי כל אצבע ביניהן, ועיסיתי בעדינות את השוק, ואת הנקודה ליד עצם הקרסול שלפי הרפלקסולוגים מחוברת בקו ישר לדגדגן. דפנה התחילה להיאנח לעיתים יותר קרובות, ואז, החלטתי שדי, אני רוצה לטעום אותה, להשקיע את הפנים שלי בתוך המערה האפלה שלה, לרחוץ במי המעיין המקודש, או בקיצור לרדת לה. ליקקתי אותה מבפנים ומבחוץ, מכניס ומוציא את הלשון, מסובב סביב הדגדגן, הכנסתי אצבע הפוך, וחיפשתי את נק ה-G דפנה הייתה טעימה ובעלת ריח משכר. והמשכתי עוד ועוד עד שהיא גמרה וגמרה וביקשה שאפסיק ואתן לה לנוח. בשלב הזה הרגשתי מוכן להסתער ולכבוש אותה מיד, אני עדיין לא פרקתי את מטען שלי והייתי קשה כמו ילד בן 18 לפני הזיון הראשון. דפנה רמזה לי לקום והסתובבה, מפנה את העכוז שלה אלי. מפסקת את רגליה וחושפת את החור במלוא הדרו. בלי לחכות הרבה שפשפתי את האיבר במיצים שזלגו לה בין הרגליים ומרחתי קצת סביב פי-הטבעת שלה. חדרתי אליה בהתחלה לאט ואז בקצב הולך וגובר, דפנה נאנחת ומתאימה את תנועותיה אלי, הודפת ומתרחקת בתיאום מושלם, הרגשתי שאני הולך לגמור ואז שמעתי קול של מפתח בדלת. הפסקתי בחשש אבל בפתח עמדה עיניים ירוקות (גלית), ואמרה -ידעתי שזה מה שקורה פה, דפנה שוב את לא מזמינה אותי? ובלי להתבלבל, ניגשה אלי והתחילה לעסות לי את הביצים עם היד הגירוי היה מדהים. הסיטואציה, החיכוך, ההרגשה הייתה שונה ממה שהרגשתי אי פעם, והרבה יותר טובה. כשהרגשתי שאני גומר גלית גם שמה לב, ושוב לחצה על אותו מפסק שפיך. היטלטלתי בפראות תוך כדי אורגזמה שלא מהעולם הזה,אולם נשארתי קשה. יצאתי מדפנה (שנראתה מאוכזבת) וניגשתי לטפל בגלית. הפשטתי אותה בזריזות, וחדרתי בלי שהיות מיותרות לתוך הכוס החם והרטוב שלה, תוך כדי שאני מרים אותה ומושיב אותה על שולחן העבודה. התחלתי מפמפם בפראות. הרגשתי שאני מאבד שליטה, נהפכתי לחיה, למכונה, הרגשתי שאני יכול להמשיך ככה לנצח. אחרי שתי אורגזמות השלישית נראתה עדיין רחוקה, ופשוט קרעתי לגלית את הצורה, בלי טיפת התחשבות. היא מצידה נראתה כאילו היא נהנית, ועזרה לי עם תנועות אגן פראיות לא פחות. באיזשהו שלב הרגשתי לשון משחקת לי בפי הטבעת, וראיתי שדפנה התאוששה. נשכבתי על המיטה, ודפנה עם מבט פראי בעיניים התיישבה עלי, והתחילה לרכב מעניקה לי טיפול מסור. גלית גמרה על השולחן, ואני הסתובבתי לדפנה, גלית קמה מהשולחן והתיישבה על הפנים שלי, לכיוון דפנה, ושתיהן התחילו להתנשק ולהתלטף מעלי. ליקקתי במרץ עד שדפנה וגלית גמרו אחת בזרועות השנייה, קמו מעלי ושתיהן ביחד, התחילו ללקק ולשאוב לי את הכלי. הרגשתי שאני עומד להתפוצץ, וגמרתי (הפעם עם שפיך). שתי המומחיות שלי בלעו כל טיפה וניקו את מה שעף לצדדים. אחרי שתי דקות שקט שבהן שלושתנו נחנו, מתנשפים בכבדות, דפנה הסתכלה עלי,חייכה, ואמרה לגלית, נראה לי שהוא צריך טיפול שורש, תקבעי לו תור ארוך לשבוע הבא. התלבשנו תוך כדי גיפופים ונשיקות, ויצאתי לדרכי. רכוב על האופנוע. למרות שאין לי ספק שאני אחזור למרפאה הזאת שוב, אני חושב שאני אבקש חוות דעת נוספת לגבי מצב השיניים שלי, מרופא..

09/08/2001 | 19:54 | מאת: טלי וינברגר

אריק שלום רב, מצאת מקום מצוין כדי לספר את סיפורך. אכן מעניין, אבל לא הבנתי האם השארת המכתב היה רק לצורך שיתוף יתר הגולשים וקבלת תגובות, או האם רצית לשאול משהו... בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית