שאלה לד"ר אבני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2001 | 19:20 | מאת: דבי

אני נוטלת פבוקסיל כבר 5 שנים. כבר כמה זמן אני חשה חוסר סבילות לתרופה בגלל חולשה, בחילה, כאב וחולשה בשרירים , נוקשות ועוד . ניסיתי בעצתו של הפסיכיאטר שלי להעלות ולהוריד את המינון. ניסיתי גם תרופות נוספות מאותה משפחה. תופעות הלוואי אינן חולפות. האם מוכרת תופעה כזו- של תגובה כזו לתרופות אלו לאחר כמה שנים, כשעד לפני כחצי שנה הן היו יעילות? אודה לך בעד עצה או כל דיעה בנושא.

23/06/2001 | 19:43 | מאת: דיאן

היי דבי . ראי תשובה של ,ד"ר אבני אלי , למטה בעץ .

24/06/2001 | 21:54 | מאת: דר' עמי אבני

דבי שלום יכול להיות אבל לא ממש אופייני שווה לעשות בדיקה אצל רופא המשפחה האם יש סבה גופנית אחרת כמו כן ניתן לנסות תרופות אחרות ממשפחות אחרות בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית