הבטיחו פסיכיאטר !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/06/2001 | 00:44 | מאת: אליאן

למה הוא לא מגיע ? אולי הוא נבהל ? לא מה פתאום. הפסיכיאטרים לא פוחדים מכלום... וכל מה שנגיד הם יגידו שזה לא מכוון אליהם אלא אל איזו דמות מהעבר... אם נגיד דברים טובים אז זו העברה ! אם נגיד דברים רעים אז זו התנגדות ! בעצם זה לא רק פסיכיאטרים אלא גם פסיכולוגים ובעצם כל מי שעוסק בתחום הטיפולי ! והרגשות שמפתחים כלפיהם בעצם זו סתם אשליה ! אז אולי טיפול זה גם אשליה ? יש דברים נסתרים... לא נבין לא נדע.... גם לי בא לברוח למטפל שלי.... כמו שדורה ברחה לפרויד .... היא עזבה כך פתאום ! איזה אומץ היה לה !!!

15/06/2001 | 01:02 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, הוא בטח יגיע בהמשך... הוא בטח קצת מתרגש... :) וחוץ מזה...מה שלומך בלילה זרוע כוכבים שכזה? ולהלן דוגמית: * * * * * * * * * :) טלי פרידמן

15/06/2001 | 01:12 | מאת: מישהי

כיף לראות שיש כאן עוד אנשים... חשבתי שאני היחידה שלא מצליחה להירדם. :-) שיהיה לילה טוב...

15/06/2001 | 06:08 | מאת: ד"ר אבני עמי

אליאן שלום למען האמת - יום עמוס כמו כן עניתי (מעט באחור על שאלתך הקודמת) ובנוגע לטפול - שאלות גדולות אבל בעצם מה משונה/ מפריע במחשבה שלכל דבר שאנו עושים/אומרים יש משמעות (מכל מקום לא בטוח שזו מחשבה נוחה ) שלך עמי

15/06/2001 | 15:34 | מאת: ד"ר דרור גרין

אליאן יקרה, ואל תשכחי, שדורה חזרה לפרויד, להוכיח לו שצדקה. דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית